Nachádzate se tu: Úvod Blog Vlasy

Vlasy

Objednajte si svoju každodennú
dávku sebavedomia a krásy

 
Balenie na mesiac (60 tabliet)

Balenie na mesiac (60 tabliet)

Doprava zadarmo

Doprava zadarmo

Garancia spokojnosti alebo vrátenie peňazí

Garancia spokojnosti alebo vrátenie peňazí

 

Jednorazový nákup

Jednorázový nákup
Jednorazový nákup - doručenie zadarmo po celej SR
€28 za celé balenie

Pravidelný mesačný odber

Výhodné mesačné predplatné
Pravidelne na vašu adresu - kedykoľvek zrušíte
€28 €24,5 za celé balenie Každý mesiac ušetríte €3,50

Otázky a odpovede

Čo je NICELIS®? +

NICELIS® je prírodný doplnok stravy, ktorý je vyrábaný a certifikovaný v Českej republike. Vďaka svojmu zloženiu zaisťuje zdravé vlasy, nechty a pleť. Podporuje rast vlasov, zabraňuje ich vypadávaniu a prispieva k celkovému zdraviu vašich vlasov, nechtov a pokožky.


Ako často a kedy by sa mal NICELIS® užívať? +

Na čo najlepšie výsledky užívajte NICELIS® dvakrát denne, vždy jednu tabletu ráno a druhú večer, najlepšie počas jedla, alebo 15 minút po jedle. Je možné užívať aj obe tablety produktu NICELIS® ráno.

Naozaj funguje? +

Aj keď sú účinky každého výživového doplnku individuálne, dáme ruku do ohňa za to, že NICELIS® naozaj funguje. Svojím zložením patrí medzi najlepšie produkty v Česku a pri vývoji sme nezabudli na žiadnu účinnú látku, ktorá má osvedčené účinky na zdravé vlasy, nechty a pleť. Náš produkt navyše obsahuje aj Astaxantín, čo je jeden z najsilnejších antioxidantov na trhu.

Kedy uvidím prvé výsledky? +

Ako pri každom doplnku stravy je potrebné dlhodobé užívanie pre skutočne viditeľné výsledky. Avšak podľa našich skúseností je možné vidieť zlepšenie už po prvých 50-60 dňoch používania produktu NICELIS®.

Je možné užívanie kapsúl dlhodobo, alebo si musím dať pauzu? +

Áno! NICELIS® je prírodný výživový doplnok bez vedľajších účinkov, je teda možné ho užívať dlhodobo bez nutnosti pauzy.

Čo sa stane keď prestanem NICELIS® užívať? +

Po skončení užívania sa nedostavia žiadne vedľajšie účinky. Samozrejme po dlhšom neužívaní sa môže kvalita vlasov vrátiť do doby pred užívaním produktu NICELIS®.

O nás

Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný produkt a služby okolo neho, ktoré pomáhajú robiť život lepší alebo jednoduchší. Produkt, za ktorý sa nikdy nebudeme hanbiť a ktorý budeme sami používať. Našou prioritou sú predovšetkým spokojní zákazníci. Spokojnosť kupujúceho je vždy na prvom mieste, pretože vieme, že najlepšia reklama je vždy pozitívna recenzia či odporúčania spokojného zákazníka.

Viac o nás

Hore